Adobe Illustrator

Adobe Illustrator 15.0

Developed by Adobe Systems Incorporated
Gebruikerswaardering
3.9  (450 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
15.0.128 (Zie alle)
Adobe® Illustrator® - software kunt u eenvoudig geavanceerde kunstwerk voor vrijwel elk medium. Industrie-standaard gereedschappen, flexibele kleur controles, en de professionele soort controles helpen u bij het vastleggen van je ideeën en experimenteer naar hartenlust, terwijl tijdbesparende functies zoals eenvoudigere toegang opties kunt u werkt snel en intuïtief. Verbeterde prestaties en een nauwe integratie met andere Adobe-toepassingen u ook helpen met het produceren buitengewone afbeeldingen voor drukwerk, het web en interactieve, mobiele en bewegende beelden.
Kenmerken:
- Verken, gebruik en bepaal kleurvariaties met Live Color, waarmee u een kunstwerk en interactief wijzig de kleuren om meteen resultaat te zien.
- Eenvoudiger en flexibeler ankerpunt selectie, verbetering van de operationele prestaties, en een nieuwe Gum tool helpt je bij het maken kunstwerk efficiënt en intuïtief.
- Integratie met Adobe-toepassingen ontwerpen.
- Eenvoudig schilderen een geheel of gedeeltelijk gesloten gebied van uw kunstwerk met de Live Paint Bucket, die automatisch detecteert en corrigeert de gaten en laat je interactief selecteren van kleuren uit een palet voor het snellere werk.
- Efficiënter werken met behulp van aangepaste werkruimten die geven alleen de panelen u nodig heeft voor een specifieke taak.
- Het maken van native Adobe PDF bestanden, met inbegrip van een vel PDF bestanden.
- Gemakkelijk maken voor het web en mobiele apparaten met behulp van vector-gebaseerd snijdende gereedschappen, robuuste integratie met Adobe Flash® software, en nog veel meer.
Info vernieuwd op: