Adobe Illustrator

Adobe Illustrator 15.0

Developed by Adobe Systems Incorporated
Brugerscore
3.9  (450 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
15.0.128 (Se alle)
Adobe® Illustrator® - software giver dig mulighed for at oprette avancerede kunstværker til stort set ethvert medium. Industri-standard tegning værktøjer, fleksibel farve kontrol, og professionelle type kontrol hjælpe dig med at fange dine ideer og eksperimentere frit, mens tidsbesparende funktioner såsom lettere at få adgang til indstillinger, så du kan arbejde hurtigt og intuitivt. Forbedret ydeevne og tæt integration med andre Adobe-programmer også hjælpe dig med at producere ekstraordinære grafik til print, web og interaktive og mobile og motion design.
Funktioner:
- Undersøge, anvende og styre farve variationer hjælp Live Color, som giver dig mulighed for at vælge nogen kunst og interaktivt at redigere farverne til at se resultaterne med det samme.
- Det er lettere og mere fleksibel anker punkt valg, forbedret driftsresultat, og en ny Eraser tool hjælpe dig med at skabe kunstværker, effektivt og intuitivt.
- Integration med Adobe design applikationer.
- Nemt at male alle lukkede eller delvis lukkede område af dit kunstværk med den Live Paint Bucket, som automatisk registrerer og korrigerer huller og lader dig interaktivt at vælge farver fra et Swatch paletten for at arbejde hurtigere.
- At arbejde mere effektivt ved hjælp af brugerdefineret arbejdsrum, som kun vise de paneler, du har brug for til en specifik opgave.
- Oprette native Adobe PDF filer, herunder flersidet PDF filer.
- Nemt at oprette web og mobile enheder ved hjælp af vektor-baseret udskæring værktøjer, robust integration med Adobe Flash® software og meget mere.
Information opdateret: