Adobe Illustrator

Adobe Illustrator 15.0

Developed by Adobe Systems Incorporated
Értékelés
3.9  (450 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
15.0.128 (Összes)
Az Adobe® Illustrator® szoftver lehetővé teszi, hogy hozzon létre kifinomult grafikát szinte minden közepes. Szabványos rajz eszközök, rugalmas, színes ellenőrzés, illetve szakmai jellegű ellenőrzések segít rögzíteni az ötleteket, kísérlet szabadon, míg timesaving funkciók, mint például könnyebb-hozzáférési lehetőségek hagyd, hogy a munka gyorsan, ösztönösen. Javult a teljesítmény, valamint a szoros integráció a másik az Adobe-alkalmazások is segít elő rendkívüli grafika nyomtatás, web, interaktív, mobil, illetve a mozgás tervez.
Jellemzők:
- Fedezd fel, alkalmazni, ellenőrzési színes változatok használata Live Color, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki a grafika, interaktív szerkesztése a színek, hogy az eredmények azonnal.
- Könnyebb, rugalmasabb rögzítési pont kiválasztása, javult a működési teljesítmény, valamint egy új Radír eszköz segítségével hozzon létre grafika hatékonyan, ösztönösen.
- Integráció Adobe design alkalmazások.
- Könnyen festeni minden zárt, vagy részben zárt terület, a grafika, a Live Paint Bucket, amely automatikusan észleli a korrigálja a hiányosságokat, illetve lehetővé teszi, hogy interaktív módon válassza ki a színeket a Swatch paletta a gyorsabb munka.
- Hatékonyabb munkát segítségével egyéni munkaterületek, hogy a kijelző csak a panelek kell egy konkrét feladat.
- Hozzon létre natív Adobe PDF fájlokat, beleértve multipage PDF fájlokat.
- Könnyen teremt a web, mobil eszközök segítségével vektor-alapú szeletelő eszközök, robusztus integráció Adobe Flash® szoftver.
Információ frissítve: