Adobe Illustrator

Adobe Illustrator 15.0

Developed by Adobe Systems Incorporated
Käyttäjän arviointi
3.9  (450 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
15.0.128 (Katso kaikki)
Adobe® Illustrator® - ohjelmiston avulla voit luoda hienostunut kuvitus lähes tahansa mediassa. Teollisuus-standardi-piirustus työkaluja, joustava väri, valvontaa ja ammatillista tyyppi ohjaa avulla voit kaapata ideoita ja kokeilla vapaasti, kun aikaa säästäviä ominaisuuksia, kuten helpompi pääsy vaihtoehtoja voit työskennellä nopeasti ja intuitiivisesti. Parantunut suorituskyky ja tiivis integrointi muut Adoben sovellukset myös auttaa sinua tuottaa satunnaisia grafiikkaa tulostaa, web-ja vuorovaikutteinen, ja mobiili ja liikkeen malleja.
Ominaisuudet:
- Tutkia, soveltaa ja hallita värivaihtoehtoa käyttämällä Live Color, jonka avulla voit valita minkä tahansa taidetta ja vuorovaikutteisesti muokata värejä nähdä tuloksia heti.
- Helpompi ja joustavampi ankkuripisteen valinta, parantaa liiketoiminnan suorituskykyä, ja uusi Pyyhekumi työkalu auttaa sinua luoda taidetta tehokkaasti ja intuitiivisesti.
- Integrointi Adobe design sovelluksia.
- Helposti maalata tahansa suljettu tai osittain suljettu alue kuvamateriaali kanssa Live Paint Bucket, joka automaattisesti havaitsee ja korjaa puutteet ja voit interaktiivisesti valitse värit Swatch paletti nopeammin työtä.
- Työskentele tehokkaammin käyttämällä mukautettuja työtiloja, että näyttää vain paneelit tarvitset tietyn tehtävän.
- Luoda natiivi Adobe PDF tiedostot, mukaan lukien monisivuinen PDF tiedostoja.
- Helposti luoda web ja mobiililaitteisiin käyttämällä vektori-pohjainen viipalointi työkaluja, vankka integrointi Adobe Flash®-ohjelmisto, ja enemmän.
Tiedot päivitetty: