Adobe Illustrator

Adobe Illustrator 15.0

Developed by Adobe Systems Incorporated
Brukervurdering
3.9  (450 stemmer)
Din stemme
Siste versjon:
15.0.128 (Se alle)
Adobe® Illustrator® - programvare som tillater deg å lage sofistikert kunstverk for praktisk talt alle medier. Industri-standard tegneverktøy, fleksibel farge kontroller, og profesjonelle typen kontroller hjelpe deg med å fange dine ideer og eksperimenter fritt, mens tidsbesparende funksjoner som er enklere å få tilgang til alternativer lar deg jobbe raskt og intuitivt. Forbedret ytelse og tett integrering med andre Adobe-programmer også hjelpe deg med å produsere ekstraordinære grafikk, for print, web og interaktivt, og mobil-og motion design.
Funksjoner:
- Utforske, bruk og kontroll fargevariasjoner ved hjelp av Live Color, noe som lar deg velge hvilken som helst kunstverk og interaktivt redigere farger for å se resultater umiddelbart.
- Enklere og mer fleksibel ankeret i utvalget, forbedret operativsystem ytelse, og en ny Viskelær verktøyet hjelpe deg til å lage kunstverk effektivt og intuitivt.
- Integrasjon med Adobe design programmer.
- Det er lett å male alle stengt eller delvis stengt område av ditt kunstverk med Live Paint Bucket, som oppdager og retter automatisk hull og lar deg interaktivt velge farger fra et Swatch paletten for raskere arbeid.
- Å jobbe mer effektivt ved hjelp av egendefinerte arbeidsområder som bare vise paneler du trenger for en bestemt oppgave.
- Lage ekte Adobe PDF filer, inkludert flere PDF filer.
- Det er lett å lage for web og mobile enheter ved hjelp av vektor-basert verktøy for kutting, robust integrasjon med Adobe Flash® programvare, og mer.
Info oppdatert den: