Adobe Illustrator

Adobe Illustrator 15.0

Developed by Adobe Systems Incorporated
Användarbetyg
3.9  (450 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
15.0.128 (Se alla)
Adobe® Illustrator® - programvara kan du skapa avancerade konstverk för praktiskt taget alla medier. Industri-standard ritverktyg, flexibel färg kontroller och professionella typ kontroller hjälper dig att fånga dina idéer och experimentera fritt, medan tidsbesparande funktioner som är lättare att komma åt alternativen gör att du kan arbeta snabbt och intuitivt. Förbättrad prestanda och en tät integration med andra Adobe-program även hjälpa dig att producera extra bilder för tryck, webb och interaktiv och mobil och motion design.
Funktioner:
- Utforska, tillämpa och kontrollera färg variationer med hjälp av Live Color, som låter dig välja någon konstverk och interaktivt ändra färgerna för att se resultat omedelbart.
- Enklare och mer flexibel fästpunkt urval, ett förbättrat rörelseresultat och ett nytt Suddgummi verktyg som hjälper dig att skapa konstverk effektivt och intuitivt sätt.
- Integration med Adobe design program.
- Det är lätt att måla något stängt eller delvis stängt område av ditt konstverk med kursen Live Paint Bucket, som automatiskt identifierar och korrigerar brister och låter dig interaktivt välja färger från en Swatch palett för snabbare arbete.
- Arbeta mer effektivt med hjälp av anpassade arbetsytor för att bara visa de paneler du behöver för en specifik uppgift.
- Skapa native Adobe PDF filer, inklusive flersidig PDF filer.
- Det är lätt att skapa för webben och mobila enheter med hjälp av vektor-baserade skivning verktyg, robust integration med Adobe Flash® programvara och mycket mer.
Info uppdaterad: