Adobe Illustrator

Adobe Illustrator 15.0

Developed by Adobe Systems Incorporated
Evaluare utilizator
3.9  (450 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
15.0.128 (Vezi toate)
Adobe® Illustrator® software-ul vă permite să creați opere de artă sofisticate pentru aproape orice mediu. Industria de-standard de instrumente de desen, de culoare flexibile de control, și de tip profesional controale a vă ajuta să captura ideile tale și de a experimenta în mod liber, în timp ce economie de timp caracteristici cum ar fi mai ușor de a accesa opțiuni vă permit să lucrați rapid și intuitiv. Performanță îmbunătățită și integrare strânsă cu alte aplicații Adobe ajuta, de asemenea, produce extraordinar de grafica pentru print, web și interactive și mobile și modele de mișcare.
Caracteristici:
- Exploreaza, se aplică, de control și variații de culoare, folosind Live Color, care vă permite să selectați orice opera de arta și interactiv edita culorile pentru a vedea rezultatele imediat.
- Mai ușor și mai flexibil punct de ancorare de selecție, îmbunătățirea performanțelor de funcționare, și un nou instrument Radieră ajuta să creați opere de artă eficient și intuitiv.
- Integrare cu Adobe aplicații de proiectare.
- Picta cu ușurință orice închis sau parțial închis zona de opera de arta dvs. cu Live Paint Bucket, care în mod automat detectează și corectează lacunele și vă permite să selectați interactiv de culori dintr-un Swatch paleta pentru munca mai repede.
- Lucrați mai eficient, folosind spații de lucru personalizate care afișează numai panouri care aveți nevoie pentru o anumită sarcină.
- Crearea nativ Adobe PDF fișiere, inclusiv mai multe pagini PDF fișiere.
- Usor de a crea pentru web și dispozitive mobile folosind vector pe bază de feliere instrumente, robust integrarea cu Adobe Flash® software-ul, și mai mult.
Informații actualizate în data de: