Adobe Illustrator

Adobe Illustrator 15.0

Developed by Adobe Systems Incorporated
Оценка
3.9  (450 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
15.0.128 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Adobe Systems Incorporated
Софтуер от Adobe® illustrator® ви позволява да създавате сложни илюстрации към почти всяка среда. Стандартните инструменти за рисуване, гъвкаво управление на цвета и професионален Вид контрол помага ви да вземете своите идеи и да експериментирате, като спестяване на време функции, като удобен достъп до опции ви позволяват бързо и интуитивно. Подобрена производителност и по-тясна интеграция с другите приложения на Adobe и да ви помогне да произвежда изключителни графики за печат, уеб и интерактивен, мобилни и движението на проекти.
Характеристики:
- Да се проучи, прилагане и контрол на цветови варианти, с помощта на Live Color, който ви позволява да изберете всеки обложката и интерактивно да променят цвета си, за да видите резултатите си веднага.
- По-лесно и по-гъвкав избор на точка на свързване, подобряване на оперативната ефективност и нова Гума инструмент ще ви помогне да създадете произведение на изкуството, ефективно и интуитивно.
- Интеграция с приложения на Adobe за дизайн.
- Лесно да рисува всеки затворен или частично затворена област от изображението с Live Paint Bucket, която автоматично разпознава и коригира несъвършенства и позволява интерактивно изберете цвят от палитрата за по-бърза работа.
- Да се работи по-ефективно използване на ум работни пространства, които се появяват само в лентата, което е нужно за конкретната задача.
- Създаване на собствени файлове Adobe PDF, включително много страници PDF файлове.
- Лесно изграждане на уеб и мобилни устройства, използващи векторни инструменти за нарязване, по-надеждна интеграция със софтуера Adobe Flash®, и много други.
За краткосрочно ползване
Информацията е актуализирана на: